Hautaustoimisto

Elämän palvelua surun kohdatessa

Palvelemme omaisia kaikissa hautajaisiin liittyvissä asioissa. Tavoitteemme on auttaa läheisiä järjestämään hautajaiset, jotka jäävät kauniina muistona mieleen. Olemme vuosikymmenien toiminnassamme panostaneet henkilökohtaiseen ja korkeatasoiseen palveluun, jonka perustana on vainajien ja omaisten kunnioittaminen.

Olemme Suomen hautaustoimistojen liiton jäsenliike. Kuulumme myös Memoria-hautaustoimistoihin, joka on itsenäisten, riippumattomien sukuyritysten yhteistyöverkosto. Memorian sivuille on kerätty kaikki tarvittava tieto hautausta järjestävälle.

Voitte tutustua valikoituihin arkkuihin luonnollisessa koossa myymälässämme. SHT:n sivuilta löydätte laajemman valikoiman kauttamme saatavista arkku- ja uurnamalleista.

Surulaitteet

Surusidonta-sivultamme voitte katsella esimerkkejä surulaitteista.

Saattokuljetukset

Saattokuljetukset

Hoidamme saatto- ja siirtokuljetukset asianmukaisella autokalustolla arvokkaasti ja luotettavasti.

Arkku- ja uurnamalleja

SHT-tukun sivuilta voitte tutustua tarjoamaamme arkku- ja uurnamallistoon.

Tietoa hautajaisten järjestämisestä

Memorian kotisivuilla voitte tutustua tarjoamiimme palveluihin, arkkumalleihin jne. ja lisäksi löydätte tietoa ja apua hautausjärjestelyiden suunnitteluun.

Hautakivet ym.

Hautapaikka on hiljentymispaikka vainajan omaisille. Lapin Kivituote valmistaa hautakivet, hautamuistomerkit, reunakivet ja laatat. Kauttamme muistomerkit valmiiksi asennettuina kaikille Ylä-Lapin hautausmaille.

Kaijan Kukka Oy

Ivalontie 9
99800 Ivalo

Puh. 016 661100
E-mail: mimmi@kaijankukka.com

Facebook
Instagram