Kukkakauppa

KUKAT ARKEEN JA JUHLAAN, ILOON JA SURUUN

Kukat kuuluvat elämän eri vaiheisiin, iloon, suruun, arkeen ja juhlaan. Kukkasidonta on erikoisosaamistamme. Toteutamme toiveesi yksilöllisesti ja ammattitaidolla. Kukkakaupan valikoima kattaa leikkokukkien lisäksi kukkivat ruukkukukat, viherkasvit, silkkikukat ja kynttilät.

Kaikki hääsidontatyöt, morsiuskimppu, vieheet, rannekukat, kirkon ja hääpaikan koristelu suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja floristimestarin kanssa. Työt voit noutaa liikkeestämme tai toimitamme ne myös haluamaanne juhlapaikkaan.

Kukat ilmaisevat tunteita, iloa ja surua. Toteutamme toiveittenne mukaiset surunvalittelukukat, suruvihkot, arkunkoristeet, seppeleet sekä kirkon koristelut vankalla ammattitaidolla.
Suunnittelemme kukista ja Lapin luonnonmateriaaleista tilakoristeita koteihin, mökeille ja majoille. Viimeistelemme niin pienet kuin isotkin juhlatilaisuudet haluamallanne tavalla.

Tutustu kättemme jälkeen Morsiussidonta-, Surusidonta- ja Tilakoristelu-gallerioissamme. Julkaisemme Facebook-sivuillamme ja Instagramissa kuvia tämän hetken töistämme.

Voit tehdä kukkatilauksen sähköisesti Verkkotilaus-sivulta löytyvällä lomakkeella.

Välitämme kukkia kotimaahan ja ympäri maailman
Olemme Dataflora- ja Interflora-kukkavälitysketjujen jäsenliike. Kauttamme voit lähettää kukkia Suomeen ja ulkomaille, yli 140:een maahan.

Palvelemme
Arkisin 9.00 – 17.00
Lauantaisin 9.00 – 14.00